HYVÄÄ YÖTÄ!

Katson vielä viimeisen kerran kelloa. Enää viisi ja puoli tuntia aikaa herätykseen. Kaikkien oppikirjojen mukaan se on aivan liian vähän, mutta mua se ei haittaa. Olen tottunut aikaisiin herätyksiin ja lyhyihin öihin. Olipa vastassa sitten mitä tahansa niin tiedän pärjääväni huomenna. Lyhyistä unista stressaaminen vie enemmän energiaa kuin se, että sulkee silmät ja laittaa pään tyynyyn. Viisi tai kuusi tuntia unta riittää kyllä. Siksi mä en stressaa nukkumisesta. Jos aamulla väsyttää niin sitten väsyttää. Olen ollut väsynyt ennenkin ja pärjännyt siitä huolimatta hienosti, joten sitä on turha miettiä nyt. Saattaahan olla, että herään myös pirteänä. Niinkin on käynyt monesti. Suljen silmät leveästi hymyilen ja toivotan hyvää yötä maailmalle. Huominen on hyvä päivä, mä pidän siitä huolen.