Ystävälle.

Katson horisonttiin. Minulle riittää tieto siitä, että olet olemassa. Lähellä tai satojen ja tuhansien kilometrien päässä, nyt tai vuosien päästä. Etäisyydellä saati ajalla ei ole väliä. Kun vietämme aikaa yhdessä, tuntuu se luonnolliselta ja aidolta. Yhteiset hetkemme saavat voimansa ilosta, välittämisestä ja rakkaudesta.  

Ystävyytemme ei ole vaihtokauppa. Se vain on. Se lähtee itsestä. Sinusta ja minusta, meistä molemmista. Halusta päästää toinen ihmisen tarpeeksi lähelle. Iholle, ja jopa pintaa syvemmälle. Syvälle sieluun asti. Ystävyys vaatii rohkeutta, mutta se on elämän arvokkaimpien asioiden hinta.  Parasta päivää sinulle ystäväni, nähdään taas!

-Hatsolo

Esikoiskirjani "Hatsolo - Elämä breikkarin silmin" on nyt ilmestynyt. Lue lisää tai osta omasi osoitteessa: http://www.fitrakauppa.fi/hatsolo-elama-breikkarin-silmin.html