FREEZE NIAGARAN PUTOUKSILLA.

Katson haltioissani ohitseni myrskyäviä vesimassoja ja vaikutun niiden korvia huumaavasta pauhusta. Paikan massiivisuus saa minut tuntemaan oloni todella pieneksi. Niagaran putouksien läpi virtaa 2,8 miljoonaa litraa vettä sekunnissa. Sen kyllä huomaa, sillä muovisesta ponchosta huolimatta putouksen reunalla kastuu läpimäräksi sekunneissa. Saan idean tehdä yhden käden breikkifreezeni mahdollisimman lähellä putouksia. Olosuhteet ovat äärimmäiset. Tuulee, myrskyää ja lattia on kuin luistinrata. Kerään rohkeutta ja rupean hommiin. ONE AND DONE! Temppu onnistuu ensi yrittämällä ja ymmärrän heti hetken merkityksen. Niagaran putouksilla breikkaaminen kuvastaa hyvin elämäni jokaista päivää. Taistelua myrskyn keskellä, omia ja muiden ennakkoluuloja sekä pelkoja vastaan. Poistun leveästi hymyillen sisätilohin kuivattelemaan tiedostaen että tälläkään kertaa en antanut myrskyn estää minua elämästä elämääni!

The Devil whispers to the Warrior "You are not strong enough to withstand the storm"

And the Warrior whispers back "I am the STORM!"

-Hatsolo