PARAS LIIKUNTAMUOTO ON SE, JOKA SAA SINUT LIIKKEELLE!

Photo 16.6.2012 21.58.41.jpg

Markkinat ovat täyttyneet tuhansista erilaisista liikuntamuodoista. Tiukan kilpailun alla useat hyvinvointiekspertit sortuvat käyttämään kaiken energiansa kiistelyyn eri treenivälineiden ja lajien paremmuudesta. Turhat provot ja negistelyt harvoin lisäävät liiketoimintaa. Mitä jos lopettaisimme eri liikuntamuotojen arvostelun ja vertailun. Mitä jos suhtautuisimme tilanteeseen avarakatseisesti, kannustaisimme toisiamme liikkumaan päivittäin ja innostaisimme toisiamme nousemaan sohvalta. 

Tie kohti parempaa hyvinvointia on yksilöllinen. Siksi onkin mahdotonta nimetä yksittäistä harrastusta ylitse muiden. Täydellistä tapaa liikkua ei ole olemassa mutta PARAS LIIKUNTAMUOTO ON SE, JOKA SAA SINUT LIIKKEELLE! 

Jos et ole vielä löytänyt omaa juttuasi, jatka etsimistä. Sopiva laji löytyy varmasti. Mikäli olet innoissasi lajeista kuten TFW, CROSSFIT, MOVEMENT, VOIMISTELU, TANSSI, PILATES, SELÄTIN, ZUMBA tai vaikkapa HORSEBICK niin anna mennä ja ole ylpeä siitä että liikut!